+36 (70) 948 4966

Lépjen be velünk az ingatlanközvetítés és a pénzügyi világ új dimenziójába!

Nálunk valódi segítséget kap olyan elhivatott szakemberektől, akik folyamatosan és tevékenyen dolgoznak azért, hogy ügyfeleink nyugodtan hátradőlhessenek. Jól tudjuk, hogy az ingatlan eladása vagy vásárlása olyan különleges élethelyzet, melyben számtalan buktatót kell kikerülni a siker érdekében, ezért hivatásunk fókuszpontjában az emberek és a család állnak.


Új cégként friss lendülettel, az elavult módszerek elhagyásával, a leghatékonyabb stratégiákat alkalmazzuk.
Kiemelt figyelmünket minden egyes megbízónkra kiterjesztjük, így a nekünk bizalmat szavazók tapasztalják, hogy nem csupán egyek a sok közül.
Engedje meg, hogy levegyük a válláról az intézkedés terhét, hogy az értékes időt azzal tölthesse, ami igazán fontos Önnek!

Összekötjük a keresletet a kínálattal...

Díjmentes szolgáltatásaink

Akár lakás, családi ház, telek, iroda, gyár vagy ipari terület adás-vétele vagy bérbe adása legyen a megbízás, ügyfeleink számára a regisztráció, a hirdetés és a kiszállás is díjmentes, szolgáltatásaink közül pedig a lakástakarékpénztár (LTP) és a hitelügyintézés szervezését bocsátjuk térítésmentesen rendelkezésükre.

Professzionális szakmai háttér

Az ingatlanértékesítés folyamata során számtalan kérdés felmerülhet Önben, melyek helyes megválaszolásában szakértőink állnak rendelkezésére. Teljes körű ügyvédi háttérrel és banki együttműködésekkel tesszük gördülékennyé az értékesítés minden egyes folyamatát, legyen az piaci hitel, Babaváró hitel, CSOK-ügyintézés vagy akár lakástakarék. Az eladáshoz szükség van energetikai tanúsítványra, melyet tapasztalt partnerünk pár napos határidővel elkészít Önnek igény esetén.

Ismerjük megbízóink igényeit

Hisszük, hogy mindenki számára létezik valahol egy tökéletes otthon - vagy egy megfelelő vevő -, aminek a megtalálásához nem hiányozhat egy fontos láncszem: mégpedig az, hogy jól ismerjük a régiót, amelyben élünk. Emberközeli látásmódunkkal és szakmai hozzáértésünkkel arra törekszünk, hogy az Ön elképzelése mihamarabb valóra váljon.

Egy csipetnyi plusz

Tapasztalatból tudjuk, hogy a hirdetések között keresgélők tekintetét a jó minőségű, éles képek ragadják meg először, ezért a vizualitásra is hangsúlyt fektetve készítjük el az ingatlanok fotóit, megmaradva a realitás talaján.