+36 (70) 948 4966

Költséghatékony házak

A kivitelező cégről:

A nagy múltú kivitelező cég 22 éves tapasztalattal a háta mögött a piaci igényeknek megfelelően építi a szebbnél szebb házakat. A cég referenciája rendkívül nagy, több mint 900 házat építettek nem csak országszerte, de az országhatáron túlnyúlóan is. ÉMI engedéllyel rendelkezik!

Könnyűszerkezetes házak:

Amerikában 200 éve építenek könnyűszerkezetes házakat, Magyarországon csupán 40 éve, ezért külföldön sokkal kedveltebb és ismertebb technológia, mint hazánkban. A faszerkezetű házaknak számos előnye van versenytársaival szemben, ilyen például az energiatakarékosság, anyaggazdaságosság, költség- és környezetkímélő, jóval gyorsabb építési folyamat, mint a nehézszerkezetűeké, nagyobb nettó alapterület, földrengésálló, magas szintű tűzvédelem, könnyebb átalakíthatóság.

Költséghatékony házak:

A cég vezetősége egy szakmai stábbal együtt, szem előtt tartva a gazdasági helyzetet megalkotott egy gazdaságosabb ám a 2023-as energetikai követelményeknek és fenntarthatóság alapelveinek is megfelelő építési technológiát. A házak energiaigénye minimális, rezsiköltsége alacsony.

Gyorsaság:

Egy téglaház építési ideje az időjárás függvényében 11-13 hónap, míg a könnyűszerkezetes házat jó pár hónappal korábban használatba veheti tulajdonosa.

Kiszámíthatóság:

A szerződéskötés után kezdődnek a munkálatok, ami 2-3 hónapos kivitelési időt jelent szerkezetkész állapotig. Természetesen az időintervallum a kivitelező kapacitásától is függ, a határidőket minden esetben a szerződés kötés előtt egyeztetjük.

Típusházak vagy egyedi tervezés:

Az ügyfélnek mindkét lehetőség adott. A típusházak tervei úgy lettek megálmodva, hogy pénztárca barát, mégis kellően tágas, praktikus házat építsenek. Az egyedi tervezés is megoldott az ügyfél elképzelése alapján, de ennek extra költségvonzata van (tervezési díj, stb.).

Ha a leendő ügyfélnek már saját tulajdonában van építési telek, akkor a telek adottságainak megfelelően alakítjuk ki a kívánt típustervet vagy egyedi tervet (talaj adottságok, rendezési terv szerint, stb.). Ha esetleg nem rendelkezik saját telekkel segítünk megtalálni a tökéletes telket!

Az kivitelezéssel kapcsolatos információkért, típus- és látványtervek megtekintéséért, műszaki tartalom ismertetése és ajánlatkérés esetén hívjon bizalommal a 06709484966 -os telefonszámon vagy írjon e-mailt a westsidecredit@gmail.com címre.