+36 (70) 948 4966

Levél - Eladó Lakás

Alapterület
65 m2
Irányár
59.470.000 Ft
Hirdetés azonosító
199

Kertkapcsolatos földszinti újépítésű téglalakás Levélen eladó!!!

Leírás

Akció!!! Most minden lakáshoz ajándék konyhabútor, klímacsövezés, lámpatestek és egy ajándék parkoló jár!!! Az ajánlat 2024.07.01.-ig érvényes! Ne maradjon le róla!
Találd meg a számodra ideális lakást Levélen a második ütemben épülő lakások (31-65 m2 közötti) kínálatából. A magas minőség, változatos elrendezésű és tájolású, kertkapcsolatos, erkélyes vagy tetőteraszos lakásokban megleli azt a harmóniát, amelyről a városban nem is álmodott! Kínálatunkban három emeleten több méretű ingatlan is helyet kapott, legyen a cél otthon, első lakás, befektetés.

A 65,01 m2 alapterületű földszinti lakáshoz egy 9,9 m2-es terasz és 47,3 m2-es saját udvar tartozik. Az ingatlanba lépve tágas előtér majd nappali-konyha-étkező található. Két hálószobával, fürdőszobával és külön mellékhelységgel lett kialakítva. A kivitelező sokéves tapasztalattal és rengeteg referenciával rendelkezik. Anyaghasználatot tekintve a társasház tégla építésű, fa tetőszerkezetű és Bramac cserép borítást kap. A mai kor energetikai szükségletének minden téren megfelel az ingatlan. Fűtéséről szintenként kombi gázkazán gondoskodik, padlófűtés hőleadással, egyedi mérővel. Nyílászárói műanyag szerkezetűek, 3 rétegű üvegezéssel, redőny előkészítéssel.

A lakások átadása kulcsrakész állapotban történik. A vételár tartalmazza a közművek bekötési költségeit és a telekhányadot is! Garázs és tároló vásárolható a lakásokhoz!

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike, vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon +36709484966 vagy írjon e-mailt a wetsidecredit@gmail.com címre. Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!

Kapcsolati adatok

Kompis-Fuhrmann Diána

Kompis-Fuhrmann Diána

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-70-948 4966

dius992@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok